VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Loddo – Upptäck nya favoriter!

Har ni hört talas om Loddo? Det är en prenumerationstjänst/box som går ut på att hitta nya favoriter och utmana sina gamla vanor. Boxarna består av lite allt möjligt och kommer varannan månad till priset av 99:-. Värdet på boxarna ligger mellan 250-300:-. Jag fick hem min första box i förra veckan och jag tänkte visa er vad som fanns i denna gången. Om ni är sugna på att prova får ni 10% rabatt om ni anger koden ”me16”.

*Mjälloms Järnrike är Sveriges järnrikaste livsmedel. Det är ett slags blodbröd som innehåller hemjärn, vilket är lättupptagligt för kroppen och fyra skivor täcker dagsbehovet. Det är vanligt att man äter det smulat på filen eller i smoothies, mortlat i gröten eller bara som en macka. Det passar även utmärkt till kvällens charkbricka, med goda korvar och patéer.

*Duck Fresch Discs förhindrar beläggningar där bakterier normalt fastnar. Vid varje spolning aktiveras en skyddande sköld i toaletten som förebygger kalkavlagringar och fräschar upp toaletten. Gelen är självhäftande och räcker upp till 8 veckor! Ett modernare alternativ än ett toalettblock.

*Pritt Rainbow är färgade limstift som limmar och torkar i färg. Starkt och flexibelt lim för julpyssel med papper, papp, glitter m.m. Limmassan består av 90% naturliga ingredienser och är fri från lösningsmedel. EN71-certifierad för barn. Går bort i tvätten vid +20 grader.

*Mjälloms havretunnbröd är lätt och krispigt med fyllig smak av havre. Det passar utmärkt till soppor, smörgåsbord och även till vickning med goda ostar, marmelad och chark. Alla Mjälloms brödsorter är helt mjölkfria, bakade på svenska spannmål och den energi som går ut hämtar de från den norrländska vattenkraften.

*Dry Roasted Mix från Nutisal. Nutisal är nötterna för dig som bryr sig om kvalitet. Alla nötter är noga utvalda och torrostas över öppen låga enligt en 70-årig libanesisk tradition. Genom att torrosta nötter, istället för att fritera dem, bevarar man nötens goda egenskaper och lyfter fram varje nöts individuella smak och krispighet.

*Glade Doftljus är ett doftljus för de lite större ytorna. Glade Doftljus har en stilren design som passar i alla hem och har en brinntid på upp till 52 timmar! Dofterna i alla Glades produkter är omsorgsfullt framtagna tillsammans med flera av världens mest framstående parfymhus.

*PRO-Relief Whitening från Colgate är en tandkräm för dig som vill få hjälp med ilningar och samtidigt på ett skonsamt sätt få vitare tänder. En helt ny sorts tandkräm mot ilningar med unik patenterad teknologi som svarar på behovet där 45% av alla svenskar har problem med ilningar minst en gång i månaden.

*Flux Drops är läskande sockerfria sugtabletter som varar länge och har en fräsch smak av rabarber och jordgubb.

*Proteinbröd från HEALTHYCO är ett saftigt och nyttigt bröd som håller dig mätt länge. 18% protein, 60% mindre kolhydrater, inga konserveringsmedel. Ett självklart val för dig som håller ekologi, hälsa och funktion på din dagordning!

Jag tycker att det var ett ganska roligt innehåll! Det var verkligen olika saker och trots att jag provat några av produkterna tidigare gjorde det ingenting eftersom jag gillade dem. Mest nyfiken var jag på Mjälloms havretunnbröd och det var ungefär som jag hade tänkt mig – gott. Även doftljuset används nästan dagligen här hemma!

I samarbete med Loddo.

20161228_142943


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-01-01 on 17:40 Svara

    Vad du hittar många bra erbjudanden sådär

  2. moa 2017-01-01 on 22:36 Svara

    den där boxen låter faktiskt lockande. bra att dom har olika produkter för olika användning. :) önskar dig en fin fortsättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!